SPICES

SPICES Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 255 beoordelingen
6 apr 2021 om 20:49 Lekker, verse producten. Dat proef je. Bezorger was uiterst vriendelijk.
1 apr 2021 om 21:19 Prima eten, goed verpakt en acceptabele bezorgtijd.
27 mrt 2021 om 21:10 Very tasty
22 mrt 2021 om 19:30 Drank te warm, eten te koud.
20 mrt 2021 om 20:11 Leek op chicken tonight, maar dan koud: vlakke enkelvoudige smaak, geen tandoor, ook koude niet gare rijst. Groentes hoog gehalte bloemkool. Kortom niet lekker
26 feb 2021 om 21:55 Super! Heerlijk gegeten. Het restaurant rook heerlijk. Vriendelijk personeel. 5/5!
2 feb 2021 om 0:13 Bezorgd in 110 (!) minuten terwijl ze 50 min. doorgaven toen ik de bestelling had geplaatst. Had het om half 7 besteld, kwam om 10 voor half 9. De vriendin die ik op bezoek had moest om half 9 weg ivm avondklok. Heel snel nog wat eten. Avond verpest dus.
24 jan 2021 om 20:47 Bezorging duurder 75 minuten waar 60 minuten was aangegeven. Eten wel oké maar heb zeker beter gehad.
10 jan 2021 om 13:31 Ik had ruim van te voren besteld, eten was iets voor de gewenste tijd bezorgd. Prima
9 jan 2021 om 9:47 Het toetje was geweldig (rijstpudding), maar de curry viel erg tegen. In vergelijking met eerdere ervaringen in het restaurant zelf vond ik het eten bezorgd erg teleurstellend. Zeker voor deze prijs.
8 jan 2021 om 22:12 Far too expensive for the quality of food. One curry was nice but the other one was really disappointing.
8 jan 2021 om 19:23 Vol smaak en super malse kip ( Thali menu). Bezorging prima, op tijd en goed warm. We hebben uitstekend gegeten. En morgen weer, want de porties zijn flink. Dit was de eerste maar niet de laatste keer dat ik bij Spices bestelde vermoed ik.