SPICES

SPICES Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 154 beoordelingen
16 aug 2019 om 20:42 Een vleesgerecht uitgedroogd, en amper gekruid. Niet alles van de bestellling werd geleverd.
11 aug 2019 om 21:47 Eten was lekker en kwam goed op tijd maar het eten was uit het bakje de tas in gelekt.
9 jul 2019 om 9:35 Voor een curryhuis, ver onder de maat.
7 jul 2019 om 10:04 Checken saag was top! Kip tandoori was aan de zoute kant.
6 jul 2019 om 20:09 One word, delicious!
26 jun 2019 om 22:48 If you were like me and believed the many good reviews over the few bad ones; save yourself the money and trouble and believe the bad ones Disgusting food, bits of the order was missing. called them to let them know, they blamed me for it. Incredibly bad
19 jun 2019 om 21:51 Eten was optijd bezorgd en was nog warm, helaas was de naan taai en koud dat is wel jammer maar de Curry (butter chicken) was zoals gewoonlijk weer hemels dus vandaar de 4 ster
15 jun 2019 om 23:03 Great food :)
10 jun 2019 om 13:17 Er stond bij de tikka massala niet dat er rijst bij zat, dus ik had extra rijst besteld. Nu hebben we en extra rijst over en te veel betaald. Het eten was wel echt heel lekker!
9 jun 2019 om 23:14 Eten is echt heel erg goed!
9 jun 2019 om 21:36 Lekker eten, smaakt echt Indiaas. Bezorging duurde meer dan 2 uur, maar begrijpelijke drukte met Pinksteren.
3 jun 2019 om 22:16 Horrible experience. We had to wait for 90 minutes for the food. If was not quite good. Nan was very chewy.