SPICES

SPICES Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 362 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spices. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 23:12 Bezorger is stekeblind en beweerd dat je ‘niet thuis bent’ terwijl die kneus in een gebouw 500 meter verderop staat. GPS ter beschikking die talentloze. Eten was oké. Vindaloo lekker pittig maar verder net een tomatensalsa. Kip Tandoori was goed.
9 aug 2022 om 19:09 Het was weer zo lekker! Bedankt Spaces en bezorger!
5 aug 2022 om 10:01 Food was not really homemade. We ordered garlic nan with dips for 5.50euros and they only put 1 nan, which is very weird and expensive for this price.
4 aug 2022 om 2:10 Het eten was heerlijk. De bezorging duurde wat lang...
28 jul 2022 om 16:10 Jammer om te zeggen maar heel slecht. Kreeg maar een kleine samosa voor 3,50, de thali van €20 had maar een stukje paneer en een vreemde zoete tomatensaus. Eerder een blik van de supermarkt dan Indiaas. Geen kruiden, geen smaak, geen aanrader.
16 jul 2022 om 19:52 Delivered ahead of schedule. Dishes were hot when delivered. Quite tasty
6 jun 2022 om 19:51 Chicken birayhne was veelste zout. Voor de rest geen smaak aan en 8 kleine stukjes kip en dat voor 15 euro. Bestel hier nooit maar dan ook nooit weer geitenbende.
4 jun 2022 om 21:28 Omg, the food was horrible. I don't even know what this was. I ordered lamb briyani and I regret. Never buying from here again. Just saying. I love Indian food and I always order Indian food. I wanted to try this one out.
4 jun 2022 om 12:25 Problems with Thuisbezorgd.nl app as it displayed wrong address. Therefore huge delay. Food was nice
3 jun 2022 om 18:29 Heerlijk eten. Alle sausjes leken qua kleur op elkaar, maar de smaken waren allemaal heel anders en allemaal erg lekker. Echt een aanrader
2 jun 2022 om 23:10 Delicious and as home cooked.
2 jun 2022 om 19:58 Lekker eten, op de aangegeven tijd geleverd.