SPICES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 384 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spices. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:02 Eten hier is echt heerlijk, er zit veel smaak aan en de bezorging is ook prima.
23 jan 2023 om 21:58 this food was absolutely crap. I ordered biryani and mind you I know what it must taste like and it tasted like they threw a bunch of left over burnt rice. too much salt and no flavor. This was by far the worst food I have ever had on here.
23 jan 2023 om 21:09 De lekkerste naan van de stad!
18 jan 2023 om 20:55 Lekkere maaltijd. Kip jalfrezi mag wel wat pittiger maar was lekker gekruid, kashmiri prima. Ruim voldoende voor twee, maar wel aan de prijs. Het was baggerweer en koud, respect voor de warme bezorging/bezorger!
17 jan 2023 om 20:34 Prima naan met dipjes en kip 65
22 dec 2022 om 12:37 Eerste keer dat ik hier besteld heb en ook de eerste keer dat ik een biryani heb geprobeerd en jongens jullie hebben me echt verast dit was heerlijk ik ga vaker bestellen
6 dec 2022 om 23:31 Ik had naanbrood en butter chicken besteld wat prima beviel. Het naanbrood werd vers bereid toen ik binnenliep zodat het lekker warm was. De butterchicken was verder prima! Veel smaak. Niet heel bijzonder, maar wel gewoon lekker voor ff snelle hap
1 dec 2022 om 16:37 De jalfrezi zoals ik deze ken zou de volgende dag je anus moeten transformeren in de hemelpoorten van satan, toch moest ik de spicyness hiervan missen en wat het een beetje laf. Tevens waren sommige stukken kip groter als mijn toekomst. Bezorging top
22 nov 2022 om 21:06 Very bad taste of Chicken tikka masala . Very very sweet and not at all even near to the Indian taste . Will not repeat any order in future .
20 nov 2022 om 13:49 Bezorging duur veel langer dan aangegeven
26 okt 2022 om 12:51 bezorgtijd was meer dan 2 uur!!
14 okt 2022 om 11:00 Heerlijk gekruide gerechten. Ruim voldoende voor een heerlijke maaltijd!